produk

Pakét Guoshengli nawarkeun anjeun rupa-rupa leyuran bungkusan anu fleksibel.

langkung >>

tentang Kami

Linyi Guoshengli Packaging Material Co., Ltd.

naon urang ngalakukeun

Linyi Guoshengli Packaging Material Co., Ltd. mangrupikeun anak perusahaan tina Linyi Guosheng Color Percetakan sareng Packing Co., Ltd anu didirikeun taun 1999 di awal pisan. Kami supplier bungkusan fléksibel kualitas luhur anu dikustomisasi, khusus dina pilem rollstock sareng pembuatan kantong preformed langkung ti 20 taun. Salaku perusahaan percetakan fléksibel sareng konvérter perdana, kami nyayogikeun solusi bungkusan dina nyetak prosés 10-warna dina rupa-rupa pangukur pilem sareng lébar. Tina desain dugi ka ngarobah, kami komitmen pikeun nyayogikeun jasa mandeg kalayan responsif sareng propésional…

langkung >>
diajar deui

Buletin kami, inpormasi panganyarna ngeunaan produk kami, berita sareng tawaran khusus.

PISANAN
  • By using flexible leisure food packaging solutions, you can provide customers with eye-catching brand packaging.

    Dahareun Snack

    Ku ngagunakeun leyuran bungkus tuangeun luang anu fleksibel, anjeun tiasa nyayogikeun konsumén pikeun bungkusan mérek anu narik ati.

  • With the development and diversification of pet food industry, flexible packaging is becoming the preferred packaging method in pet food market.

    Kadaharan Piaraan

    Kalayan pamekaran sareng diversifikasi industri pangan piaraan, bungkus fléksibel janten metodeu bungkusan pikaresep dina pasar dahareun piaraan.

  • High-quality coffee and tea packaging is very important when storing premium, hand-crafted coffee and delicate teas.

    Kopi sareng Teh

    Bungkus kopi sareng téh kualitas luhur penting pisan nalika nyimpen kopi premium, buatan tangan sareng téh kopi anu lemes.

  • It is very important to choose the right type of high-quality and eye-catching packaging bag when choosing dry fruit packaging and nut bag.

    Buah garing sareng Kacangan

    Penting pisan pikeun milih jinis anu leres kantong bungkus kualitas-saé sareng soca-catching nalika milih bungkus buah garing sareng kantong nut.

aplikasi

Kinerja sareng kualitas produk kami dipuji pisan

  • Brand Effect Pangaruh Merk

    Kusabab 1999, Cina ngarah pabrik bungkus fléksibel salami langkung ti 20 taun

  • Custom Adat

    Rollstocks fléksibel sareng kantong tiasa disaluyukeun sapertos dina ukuran anu diperyogikeun sareng nyetak

  • Services Jasa

    Béjakeun ka Kami Naon Anu Anjeun Peryogikeun, Sareng Kami Bakal Ngalaksanakeun Solusi Sareng Layanan Pikeun Anjeun

  • Delivery Pangiriman

    6 mesin cetak sareng 49 sét mesin ngarobih, urang tiasa ngarengsekeun sareng nganteurkeun produk anjeun dina waktosna.

  • Quality Kualitas

    Kami salawasna nangtung ku anjeun, ngawalon panilitian anjeun sareng ngarengsekeun masalah anjeun, henteu masalah sateuacan-penjualan atanapi saatos-penjualan.

wartos

Spésialisasi dina bungkus fléksibel khusus pikeun 20 taun

Kami nawiskeun sampel GRATIS sareng pilihan kantong ...

Di dieu, anjeun tiasa ningali kanyataan berita anu kajantenan atanapi nembé kajantenan di perusahaan kami ...

Kumaha milih matéri anu khusus ...

Kumaha carana milih bahan bungkus tuangeun kadaharan khusus ...
langkung >>

Naon anu Kedah Urang Perhatoskeun Nalika Naha ...

Naon Anu Kedah Urang Perhatoskeun Nalika Ngalakukeun Pakét Pangan ...
langkung >>

Pilihan bahan kemasan khusus prin ...

Prinsip pamilihan bahan bungkus khusus sareng umum ...
langkung >>