page_banner

produk

Kantong Gusset handap

Pedaran pondok:

Kantong gusset handap nyaéta kantong stand-up anu paling sering dianggo. Gusset handap aya dina handapeun kantong fléksibel. Aranjeunna dibagi deui kana bajak handapeun, K-segel, sareng gusset handap buleud. Kantong K-Seal Handap sareng Plow Bottom gusset dirobih tina kantong gusset buleud handap supados ngagaduhan kamampuan kapasitas langkung seueur.


Detil Produk

Tanda Produk

Handap Gusset Pouches Pedaran

Kantong gusset handap nyaéta kantong stand-up anu paling sering dianggo. Gusset handap aya dina handapeun kantong fléksibel. Aranjeunna dibagi deui kana bajak handapeun, K-segel, sareng gusset handap buleud. Kantong K-Seal Handap sareng Plow Bottom gusset dirobih tina kantong gusset buleud handap supados ngagaduhan kamampuan kapasitas langkung seueur. Kantong gusset handap nangtung nangtung sareng condong langkung serbaguna dina hal ukuran sareng bentukna, anu tiasa didamel khusus pikeun nyumponan sarat unik produk anjeun.

Fitur tambahan pikeun kantong gusset handap

● kiyeu cimata: gampang luh tanpa alat

● Ritsel anu tiasa diical deui: sealing anu saé sareng tiasa dianggo deui

● Degassing Valve: ilaharna dianggo pikeun bungkus kopi, ngamungkinkeun karbon dioksida kabur tina kantong tanpa ngantepkeun oksigén kanggo mulang, mastikeun umur rak anu langkung lami, rasa anu optimal sareng seger.

● Jelas jandela: seuseueurna konsumén hoyong ningali kontén bungkusan sateuacan mésér. Nambahkeun jandéla transparan tiasa nunjukkeun kualitas produk.

● Percetakan anu saé: warna sareng grafik anu luhur bakal ngabantosan produk anjeun dina rak ritel. Anjeun tiasa milih elemen transparan herang dina permukaan bungkus matte pikeun narik perhatian palanggan. Ogé, téknologi holographic sareng glazing sareng épék épék logam bakal ngajantenkeun bungkus fléksibel anjeun katingal premium.

● Desain Wangun Husus: tiasa diteukteuk ampir sagala bentukna, langkung saé panon tibatan kantong normal

● Ngagantungkeun liang: kantong kalayan liang anu tos dipotong ngamungkinkeun aranjeunna ngagantung gampil tina cangkang supados tiasa ditampilkeun ku cara anu pikaresepeun.

● Pilihan tambahan sayogi nalika pamundut

Kumaha cara ngukur kantong kantong gusset handap?

how to measure stand up pouches

Naha Pilih Kami

● Pangaruh Merek: Ti saprak 1999, kami Cina ngarah pabrikan bungkusan fleksibel langkung ti 20 taun;

● Ukuran Adat & Percetakan: Rollstocks fléksibel sareng kantong tiasa disaluyukeun sapertos dina ukuran anu diperyogikeun sareng nyetak

● Layanan Setopan: Wartoskeun naon anu anjeun peryogikeun, sareng kami bakal ngalaksanakeun solusi sareng jasa lengkep pikeun anjeun

● Waktu Diterangkeun Pondok: 6 sét mesin percetakan sareng 49 sét mesin konvérsi, urang tiasa ngarengsekeun sareng nganteurkeun produk anjeun dina waktosna.

● Penjaminan Mutu: Certified ISO, SGS. Prosés kontrol kualitas anu ketat pastikeun sadayana dugi ka pamundut anjeun!

● Palayanan dipercaya: Kami salawasna nangtung ku anjeun, ngawalon panilitian anjeun sareng ngarengsekeun masalah anjeun, henteu masalah sateuacan-penjualan atanapi saatos-penjualan.

 

Langkung Langkung Goujet Gambar Pouches

candy 03-1
116-1
119-1

Kéngingkeun Sampel Gratis ------ Coba Sateuacan Anjeun Mésér!

Sampel gratis kantong anu sayogi kanggo anjeun. Éta ngabantosan anjeun pikeun mutuskeun solusi bungkusan anu sampurna pikeun mérek sareng produk anu unik. Anjeun bahkan tiasa milih kantong sareng warna mana anu hoyong dicontoan!

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami