page_banner

Kantong Kotak

  • Flat Bottom Pouches

    Kantong Handap Datar

    Kantong handap datar mangrupikeun karesep énggal industri bungkusan tuangeun, janten beuki populér. Aranjeunna gaduh seueur nami, sapertos kantong handap blok, kantong kantong, kantong bata, kantong handap pasagi, sareng sajabana Éta aya 5 sisi, ningkatkeun banding rak sareng lima panel daérah permukaan anu tiasa dicetak pikeun méréskeun produk atanapi merk anjeun sacara épéktip. Di sagigireun éta, kantong kotak langkung stabil dina rak sareng gampang ditumpukkeun nyayogikeun duanana pikeun pangecér sareng konsumén, anu bakal ningkatkeun daya saing pasar, sareng kondusif pikeun pangwangunan merek produk sareng publisitas mérek.