page_banner

Profil Perusahaan

URANG

PERUSAHAAN

Linyi Guoshengli Packaging Material Co., Ltd.

Spésialisasi dina Pakét fléksibel anu disesuaikan pikeun langkung ti 20 taun

workshop 01
21
22

Profil Perusahaan

Linyi Guoshengli Packaging Material Co., Ltd. mangrupikeun anak perusahaan tina Linyi Guosheng Color Percetakan sareng Packing Co., Ltd anu didirikeun taun 1999 di awal pisan. Kami supplier bungkusan fléksibel kualitas luhur anu dikustomisasi, khusus dina pilem rollstock sareng pembuatan kantong preformed langkung ti 20 taun. Salaku perusahaan percetakan fléksibel sareng konvérter perdana, kami nyayogikeun solusi bungkusan dina nyetak prosés 10-warna dina rupa-rupa pangukur pilem sareng lébar. Tina desain dugi ka ngarobih, kami komitmen pikeun nyayogikeun jasa mandeg kalayan komunikasi responsif sareng propésional.

Produk anu bermutu tinggi asalna tina fasilitas canggih. Kami investasi mesin otomatis dina prosés manufaktur pinuh pikeun ngahasilkeun sareng nyetak rupa-rupa produk bungkusan anu fleksibel. Salami mangtaun-taun, urang nampi reputasi di industri pikeun ngadamel bungkusan fleksibel anu ngalaksanakeun reliabiliti sareng konsistén. 

Guoshengli Packaging mangrupikeun mitra bungkusan fléksibel layanan pinuh anjeun. Tujuan kami pikeun nyiptakeun solusi bungkusan dumasar-pasar sareng palanggan pikeun numuhkeun mérek anjeun sareng ngabantosan mérek anjeun janten langkung kuat. Upami anjeun ngagaduhan patarosan anu khusus atanapi peryogi bantosan pikeun milarian paket anu sampurna pikeun produk anjeun, punten kersa ngahubungi kami sareng kami bakal senang ngabantosan anjeun.

Ngagabungkeun Kamampuh Guoshengli Pikeun Ngahasilkeun Ideu Anjeun

4

Mesin Percetakan Rotogravure Kecepatan 10-Warna

Urang sadayana gaduh 6 mesin cetak. Lebar percetakan maksimum nyaéta 1300mm. Digital, otomatis, gancang, mumpuni pikeun sadaya jinis bahan percetakan.

3

Mesin Laminating Kacepetan Otomatis

Lebar laminating anu épéktipna nyaéta 1300 mm, anu cocog pikeun sagala jinis mémbran substrat sareng tiasa ngahasilkeun sababaraha jinis mémbran komposit anu saé, sapertos pilem tahan panas, tahan minyak, panghalang tinggi sareng tahan kimia.

6

Mesin Slitting-gancang

Lebar motong maksimum na nyaéta 1300 mm sareng lebar motong minimum 50 mm, prosés motong sacara longitudinal motong bahan coiled tina rubak ageung kana bagean lebar anu diperyogikeun numutkeun kabutuhan anu saleresna.

1

49 Sét Mesin Ngarobih Canggih

Kami gaduh total 49 sét mesin konvérsi, ngahasilkeun sababaraha jinis kantong sareng kantong kalayan bahan anu béda sapertos aluminium foil, plastik, kertas kraft, sareng sajabana, ngajamin waktos nuju gancang.

2

Instrumén Inspéksi

Perusahaan urang dilengkepan ku alat uji anu paling lengkep dina industri ieu, sareng ngadegkeun lab independen perusahaan, anu nyayogikeun dukungan intelektual anu kuat sareng jaminan perangkat keras pikeun pamekaran produk anu luhur.

waste-gas-treatment-equipment

Alat Pangobatan Gas Runtah ITO

Kami salawasna merhatoskeun pisan panyalindungan lingkungan, sareng ngimpor alat pamulihan gas limbah ITO anu maju sareng alat-alat pangobatan ti Spanyol.

Sagala Anu Anjeun Hoyong Terang perkawis Kami