page_banner

produk

Kantong Handap Datar

Pedaran pondok:

Kantong handap datar mangrupikeun karesep énggal industri bungkusan tuangeun, janten beuki populér. Aranjeunna gaduh seueur nami, sapertos kantong handap blok, kantong kantong, kantong bata, kantong handap pasagi, sareng sajabana Éta aya 5 sisi, ningkatkeun banding rak sareng lima panel daérah permukaan anu tiasa dicetak pikeun méréskeun produk atanapi merk anjeun sacara épéktip. Di sagigireun éta, kantong kotak langkung stabil dina rak sareng gampang ditumpukkeun nyayogikeun duanana pikeun pangecér sareng konsumén, anu bakal ningkatkeun daya saing pasar, sareng kondusif pikeun pangwangunan merek produk sareng publisitas mérek.


Detil Produk

Tanda Produk

Deskripsi Kantong Bawah Datar

Kantong handap datar mangrupikeun karesep énggal industri bungkusan tuangeun, janten beuki populér. Aranjeunna gaduh seueur nami, sapertos kantong handap blok, kantong kantong, kantong bata, kantong handap pasagi, sareng sajabana Éta aya 5 sisi, ningkatkeun banding rak sareng lima panel daérah permukaan anu tiasa dicetak pikeun méréskeun produk atanapi merk anjeun sacara épéktip. Di sagigireun éta, kantong kotak langkung stabil dina rak sareng gampang ditumpukkeun nyayogikeun duanana pikeun pangecér sareng konsumén, anu bakal ningkatkeun daya saing pasar, sareng kondusif pikeun pangembangan merek produk sareng publisitas mérek.

Kumaha ngukur kantong handap datar sareng seleting?

111

Perusahaan dina Singkat

Kami khusus dina bungkus fléksibel anu disesuaikan pikeun langkung ti 20 taun. Salaku percetakan fléksibel sareng perusahaan konvérsi anu fleksibel, kami nyayogikeun solusi bungkusan dina nyetak prosés 10-warna dina rupa-rupa pangukur pilem sareng lébarna, ti pilem gulung bungkus otomatis dugi ka sababaraha jinis kantong preformed kalayan rupa-rupa ukuran, bahan, desain sareng fitur dina kualitas luhur. Tina desain dugi ka ngarobih, kami komitmen pikeun nyayogikeun jasa mandeg kalayan komunikasi responsif sareng propésional. 

Rentang Produk

2 kantong segel sisi / kantong 3 kantong segel sisi / kantong 4 kantong segel sisi / kantong
kantong bantal / kantong kantong datar / kantong nangtung kantong / kantong
kantong / kantong gusset samping kantong segel quad / kantong kantong handap / kantong handap
kantong ritslét / kantong K-segel kantong / kantong fin / kantong segel lap / kantong
kantong segel tengah / kantong ngaropea bentuk kantong / kantong kantong retort / kantong
kantong spout / kantong pilem palastik gulung / pilem gulung pilem tutup

Langkung Gambar Kantong Handap Datar

flat bottom pouch02
dog-food
118

Kéngingkeun Sampel Gratis ------ Coba Sateuacan Anjeun Mésér!

Sampel gratis kantong anu sayogi kanggo anjeun. Éta ngabantosan anjeun pikeun mutuskeun solusi bungkusan anu sampurna pikeun mérek sareng produk anu unik. Anjeun bahkan tiasa milih kantong sareng warna mana anu hoyong dicontoan!

Ménta sampel gratis ayeuna!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami