page_banner

Kantong lay-datar

  • Three Side Seal Pouches

    Kantong Seal Sisi

    Tilu kantong segel samping, ogé katelah kantong datar, disegel dina dua sisi sareng handapeun, sareng bagian luhurna kénca kabuka pikeun ngeusian eusina. Kantong jenis ieu nyaéta kantong datar anu hemat biaya, henteu ngan ukur gampang ngeusian produk tapi ogé meakeun langkung seueur bahan. Ieu mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun saderhana, saderhana, dina waktos anu sasarengan snacks atanapi produk ukuran sampel tiasa dianggo salaku hadiah. Kantong datar ogé mangrupikeun pilihan anu paling populér pikeun bungkus vakum sareng bungkus tuang beku.

  • Pillow Pouches

    Kantong Bantal

    Kantong bantal mangrupikeun salah sahiji bentuk bungkus fléksibel anu paling tradisional sareng sadidinten parantos dianggo pikeun ngarangkep sababaraha bentuk produk. Kantong ieu dibentuk kalayan bentuk bantal sareng diwangun ti handap, luhur sareng segel tukang. -sisi biasana diantep kabuka pikeun ngeusian eusina.

  • Side Gusseted Pouches

    Kantong Gusset Sisi

    Kantong gussét sisi gaduh dua gusset samping anu aya di sapanjang sisi kantong, ngamaksimalkeun kapasitas panyimpenan, mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun paking seueur produk. Di sagigireun éta, jenis kantung ieu kirang nyéépkeun kamar bari masih nyayogikeun seueur rohangan kanvas pikeun méréskeun sareng pamasaran merek anjeun. Kalayan fitur biaya produksi anu kawilang modél, umur rak anu soca sareng biaya anu kompetitif kanggo mésér, kantong gusset samping mangrupikeun bagian komponén anu penting dina industri bungkusan anu fléksibel.

  • Vacuum Pouches

    Kantong vakum

    Pakét vakum mangrupikeun cara ngarangkep anu ngaluarkeun hawa tina bungkus sateuacan diségel. Tujuan bungkusan vakum biasana pikeun ngaleungitkeun oksigén tina wadah pikeun manjangan umur tuangeun dahareun, sareng ngadopsi bentuk bungkus anu fleksibel pikeun ngirangan eusi sareng volume bungkusna.