page_banner

wartos

Naon Anu Kedah Urang Perhatoskeun Nalika Ngalakukeun Desain Pakét Pangan

Kadaharan penting pisan dina kahirupan masarakat. Desain bungkusan kadaharan anu saé henteu ngan ukur tiasa narik perhatian konsumén, tapi ogé ngarangsang kahoyong konsumen kanggo ngagaleuh. Janten, naon aspek anu kedah diperhatoskeun dina desain bungkusan tuangeun?

1. Bahan bungkusan

Nalika milih bahan bungkus tuangeun, urang kedah ngémutan masalah kaamanan sareng perlindungan lingkungan. Naha éta bungkusan internal atanapi bungkus éksternal, urang kedah merhatoskeun pilihan matéri. Luyu sareng prinsip mastikeun kasalametan pangan sareng ngajagaan lingkungan, urang kedah milih bahan anu ramah lingkungan sareng séhat.

2.Pakét grafik

Pola grafik anu réalistis tiasa ngarangsang kakuatan pamésan konsumen dugi ka batas anu ditangtoskeun. Salaku conto, pikeun jajanan barudak, sababaraha pola kartun lucu tiasa dipilih dina desain bungkusan, atanapi sababaraha karakter kartun anu langkung dipikaresep ku barudak.

3. Téks rangkep

Ngenalkeun téks mangrupikeun salah sahiji elemen anu peryogi dina desain bungkusan. Sanaos éksprési téks kirang langkung intuitif visualna tibatan grafik, éta jelas ngagambarkeun. Rupa-rupa kadaharan ogé bénten dina éksprésina kecap, salian ti mérek kadaharan konvensional, bahan, lisénsi bisnis kabersihan, sareng sajabana, sababaraha salinan propaganda ogé diperyogikeun pikeun ningkatkeun interaksi antara konsumen sareng nyababkeun kahoyong konsumen ngagaleuh.

4. warna bungkusan

Pilihan warna penting pisan pikeun bungkus tuangeun, warna anu béda-béda nyababkeun pangalaman indrawi anu béda-béda pikeun jalma. Nalika milih warna, urang kedah ati-ati. Warna anu béda tiasa ngagambarkeun ciri khas pangan anu béda. Salaku conto, daérah anu béda sareng kabangsaan ngagaduhan warna karesepna nyalira, sareng warna anu bénten-bénten sareng raos anu beda. Janten urang kedah ngagabungkeun ciri-ciri tuangeun nyalira pikeun milih warna bungkus.

Salaku tambahan kana hal-hal di luhur, aya seueur aspek anu kedah diperhatoskeun nalika ngalakukeun desain bungkus tuangeun, sapertos kaamanan dina prosés transportasi katuangan, nyingkahan cahaya, sareng sajabana, sadayana kedah diperhatoskeun. 


Pos waktos: Mar-05-2021