page_banner

produk

Kantong Bantal

Pedaran pondok:

Kantong bantal mangrupikeun salah sahiji bentuk bungkus fléksibel anu paling tradisional sareng sadidinten parantos dianggo pikeun ngarangkep sababaraha bentuk produk. Kantong ieu dibentuk kalayan bentuk bantal sareng diwangun ti handap, luhur sareng segel tukang. -sisi biasana diantep kabuka pikeun ngeusian eusina.


Detil Produk

Tanda Produk

Bantal Kantong Katerangan

Ogé kawanoh salaku Back, Central atanapi T Seal Pouches.

Kantong bantal mangrupikeun salah sahiji bentuk bungkus fléksibel anu paling tradisional sareng sadidinten parantos dianggo pikeun ngarangkep sababaraha bentuk produk. Kantong ieu dibentuk kalayan bentuk bantal sareng diwangun ti handap, luhur sareng segel tukang. -sisi biasana diantep kabuka pikeun ngeusian eusina.

Gaya Seal Béda:

pillow pouch seal ways-1

Bahan Pakét Anu Béda Anu sayogi:

packaging materials850

Perusahaan dina Singkat

Kami khusus dina bungkus fléksibel anu disesuaikan pikeun langkung ti 20 taun. Salaku percetakan fléksibel sareng perusahaan konvérsi anu fleksibel, kami nyayogikeun solusi bungkusan dina nyetak prosés 10-warna dina rupa-rupa pangukur pilem sareng lébarna, ti pilem gulung bungkus otomatis dugi ka sababaraha jinis kantong preformed kalayan rupa-rupa ukuran, bahan, desain sareng fitur dina kualitas luhur. Tina desain dugi ka ngarobih, kami komitmen pikeun nyayogikeun jasa mandeg kalayan komunikasi responsif sareng propésional.

Rentang Produk

2 kantong segel sisi / kantong 3 kantong segel sisi / kantong 4 kantong segel sisi / kantong
kantong bantal / kantong kantong datar / kantong nangtung kantong / kantong
kantong / kantong gusset samping kantong segel quad / kantong kantong handap / kantong handap
kantong ritslét / kantong K-segel kantong / kantong fin / kantong segel lap / kantong
kantong segel tengah / kantong ngaropea bentuk kantong / kantong kantong retort / kantong
kantong spout / kantong pilem palastik gulung / pilem gulung pilem tutup

 

Kéngingkeun Sampel Gratis ------ Coba Sateuacan Anjeun Mésér!

Sampel gratis kantong anu sayogi kanggo anjeun. Éta ngabantosan anjeun pikeun mutuskeun solusi bungkusan anu sampurna pikeun mérek sareng produk anu unik. Anjeun bahkan tiasa milih kantong sareng warna mana anu hoyong dicontoan!

Ménta sampel gratis ayeuna!

 

Langkung Gambar tina Bantal Kantong

110
111
112

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami