page_banner

Kantong Bantal

  • Pillow Pouches

    Kantong Bantal

    Kantong bantal mangrupikeun salah sahiji bentuk bungkus fléksibel anu paling tradisional sareng sadidinten parantos dianggo pikeun ngarangkep sababaraha bentuk produk. Kantong ieu dibentuk kalayan bentuk bantal sareng diwangun ti handap, luhur sareng segel tukang. -sisi biasana diantep kabuka pikeun ngeusian eusina.