page_banner

Produk

  • Digital Printing Pouches

    Kantong Percetakan Digital

    Tanpa biaya piring atanapi silinder, percetakan digital mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun proyék-proyék jangka pondok sareng sababaraha SKU. Téknologi percetakan digital nyalira ngagaduhan ciri épisiénsi nyetak gancang, kualitas saé, resolusi luhur sareng operasi anu merenah, sareng dipikaresep ku industri percetakan.

     

  • 100% Recyclable Pouches

    100% Kantong Daur Ulang

    Pikeun palanggan anu milarian bungkusan anu didaur deui, kami nawiskeun kantong anu tiasa didaur ulang tina bahan mono, 100% poliétilén (PE). Kantong kemasan éta didamel tina PE ganda anu tiasa didaur ulang 100% salaku produk nomer 4 LDPE. Sakabéh unsur kantong daur ulang anu tiasa didaur ulang kami, ritsleting sareng spout kalebet, didamel tina bahan anu sami, polipropilén.

     

  • Shaped Pouches

    Kantong Wangun

    Kantong bentukna mangrupikeun pilihan rak anu saé pikeun banding merek. Aranjeunna ramah-pangguna sareng gunana. Ngagunakeun téknologi manufaktur sareng percetakan kelas tinggi, kantong kami tiasa didesain naon waé bentuk bungkus produk anjeun anu pangsaéna dina rupa-rupa warna sareng ukuran.

  • Digital Printing Pouches

    Kantong Percetakan Digital

    Tanpa biaya piring atanapi silinder, percetakan digital mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun jangka pondok proyék sareng sababaraha SKU. Téknologi percetakan digital nyalira ngagaduhan ciri épisiénsi nyetak gancang, kualitas saé, resolusi luhur sareng operasi anu merenah, sareng dipikaresep ku industri percetakan.

  • Vacuum Pouches

    Kantong vakum

    Pakét vakum mangrupikeun cara ngarangkep anu ngaluarkeun hawa tina bungkus sateuacan diségel. Tujuan bungkusan vakum biasana pikeun ngaleungitkeun oksigén tina wadah pikeun manjangan umur tuangeun dahareun, sareng ngadopsi bentuk bungkus anu fleksibel pikeun ngirangan eusi sareng volume bungkusna.

  • Pillow Pouches

    Kantong Bantal

    Kantong bantal mangrupikeun salah sahiji bentuk bungkus fléksibel anu paling tradisional sareng sadidinten parantos dianggo pikeun ngarangkep sababaraha bentuk produk. Kantong ieu dibentuk kalayan bentuk bantal sareng diwangun ti handap, luhur sareng segel tukang. -sisi biasana diantep kabuka pikeun ngeusian eusina.

  • Side Gusseted Pouches

    Kantong Gusset Sisi

    Kantong gussét sisi gaduh dua gusset samping anu aya di sapanjang sisi kantong, ngamaksimalkeun kapasitas panyimpenan, mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun paking seueur produk. Di sagigireun éta, jenis kantung ieu kirang nyéépkeun kamar bari masih nyayogikeun seueur rohangan kanvas pikeun méréskeun sareng pamasaran merek anjeun. Kalayan fitur biaya produksi anu kawilang modél, umur rak anu soca sareng biaya anu kompetitif kanggo mésér, kantong gusset samping mangrupikeun bagian komponén anu penting dina industri bungkusan anu fléksibel.

  • Bottom Gusseted Pouches

    Kantong Gusset handap

    Kantong gusset handap nyaéta kantong stand-up anu paling sering dianggo. Gusset handap aya di handapeun kantong fléksibel. Aranjeunna dibagi deui kana bajak handapeun, K-segel, sareng gusset handap buleud. Kantong K-Seal Bottom sareng Plow Bottom gusset dirobih tina kantong gusset buleud handap supados ngagaduhan kamampuan kapasitas langkung seueur.

  • Flat Bottom Pouches

    Kantong Handap Datar

    Kantong handap datar mangrupikeun karesep énggal industri bungkusan tuangeun, janten beuki populér. Aranjeunna gaduh seueur nami, sapertos kantong handap blok, kantong kantong, kantong bata, kantong handap pasagi, sareng sajabana Éta aya 5 sisi, ningkatkeun banding rak sareng lima panel daérah permukaan anu tiasa dicetak pikeun méréskeun produk atanapi merk anjeun sacara épéktip. Di sagigireun éta, kantong kotak langkung stabil dina rak sareng gampang ditumpukkeun nyayogikeun duanana pikeun pangecér sareng konsumén, anu bakal ningkatkeun daya saing pasar, sareng kondusif pikeun pangwangunan merek produk sareng publisitas mérek.

  • Rollstock Film

    Pilem Rollstock

    Pilem Rollstock ngarujuk kana pilem bungkus fléksibel laminasi dina bentuk gulung. Éta kalayan biaya anu langkung handap sareng cocog pikeun barang gancang sareng barang konsumén. Kami nawiskeun produk pilem stock roll khusus kualitas hadé kalayan rupa-rupa ukuran, bahan sareng laminasi pikeun sadaya jinis produk pikeun dijalankeun dina bentuk nangtung atanapi horisontal ngeusian sareng mesin segel bagging anjeun ..

  • Zipper Pouches

    Zipper Pouches

    Gampang dibuka sareng gampang ditutup, seleting pencét-to-caket mangrupikeun pilihan anu hadé, épéktip / resealable pikeun seueur jinis kantong fléksibel, kalebet kantung kantong stand-up sareng kantong lay-flat, épéktip dina nyegah kontaminasi atanapi tumpahan sareng pikeun ngajaga kasegaran produk.

  • Three Side Seal Pouches

    Kantong Seal Sisi

    Tilu kantong segel samping, ogé katelah kantong datar, disegel dina dua sisi sareng handapeun, sareng bagian luhurna kénca kabuka pikeun ngeusian eusina. Kantong jenis ieu nyaéta kantong datar anu hemat biaya, henteu ngan ukur gampang ngeusian produk tapi ogé meakeun langkung seueur bahan. Éta mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun saderhana, saderhana, dina waktos anu sasarengan snacks atanapi produk ukuran sampel tiasa dianggo salaku hadiah. Kantong datar ogé mangrupikeun pilihan anu paling populér pikeun bungkus vakum sareng bungkus kadaharan beku.

12 Teras> >> Halaman 1/2