page_banner

Pilem Rollstock

  • Rollstock Film

    Pilem Rollstock

    Pilem Rollstock ngarujuk kana pilem bungkus fléksibel laminasi dina bentuk gulung. Éta kalayan biaya anu langkung handap sareng cocog pikeun barang gancang sareng barang konsumén. Kami nawiskeun produk pilem stock roll khusus kualitas hadé kalayan rupa-rupa ukuran, bahan sareng laminasi pikeun sadaya jinis produk pikeun dijalankeun dina bentuk nangtung atanapi horisontal ngeusian sareng mesin segel bagging anjeun ..