page_banner

produk

Kantong Wangun

Pedaran pondok:

Kantong bentukna mangrupikeun pilihan rak anu saé pikeun banding merek. Aranjeunna ramah-pangguna sareng gunana. Ngagunakeun téknologi pembuatan sareng percetakan kelas tinggi, kantong kami tiasa didesain naon waé bungkus produk anjeun anu paling saé dina sababaraha warna sareng ukuran.


Detil Produk

Tanda Produk

Wangun Kantong Pedaran

Kantong bentukna mangrupikeun pilihan rak anu saé pikeun banding merek. Aranjeunna ramah-pangguna sareng gunana. Ngagunakeun téknologi pembuatan sareng percetakan kelas tinggi, kantong kami tiasa didesain naon waé bungkus produk anjeun anu paling saé dina sababaraha warna sareng ukuran.

Fitur tambahan pikeun kantong bentukna

● kiyeu cimata: gampang luh tanpa alat

● seleting resealable: panyegelan anu saé sareng dianggo deui

● Degassing Valve: ilaharna dianggo pikeun bungkus kopi, ngamungkinkeun karbon dioksida kabur tina kantong tanpa ngantepkeun oksigén kanggo mulang, mastikeun umur rak anu langkung lami, rasa anu optimal sareng seger.

● Jelas jandela: seuseueurna konsumén hoyong ningali kontén bungkusan sateuacan mésér. Nambahkeun jandéla transparan tiasa nunjukkeun kualitas produk.

● Percetakan anu saé: warna sareng grafik anu luhur bakal ngabantosan produk anjeun dina rak ritel. Anjeun tiasa milih elemen transparan herang dina permukaan bungkus matte pikeun narik perhatian palanggan. Ogé, téknologi holographic sareng glazing sareng épék épék logam bakal ngajantenkeun bungkus fléksibel anjeun katingal premium.

● Desain Wangun Husus: kantong bentukna tiasa diteukteuk ampir sagala bentukna, langkung saé panon tibatan kantong normal

● Ngagantungkeun liang: kantong kalayan liang anu tos dipotong ngamungkinkeun aranjeunna ngagantung gampil tina cangkang supados tiasa ditampilkeun ku cara anu pikaresepeun.

● Pilihan tambahan sayogi nalika pamundut

Prosés Produksi

1

Jasa Urang

Kami panyadia internasional kantong anu dicetak khusus kualitas luhur sapertos: kantong nangtung, kantong kopi, kantong handap datar sareng kanggo industri pangan sareng non-tuang. Kualitas luhur, Layanan Pangsaéna sareng harga anu wajar mangrupikeun budaya pabrik urang.

  1. Téhnologi Percetakan Sumuhun 

  Kalayan mesin canggih panganyarna, mastikeun produk anu kami produksi dina standar kualitas luhur. Sareng nawiskeun pilihan anu sanés pikeun anjeun.

  2. Dina Waktu Pangiriman

  Garis produksi gancang sareng gancang ngajamin produksi efisiensi tinggi. Pastikeun pangiriman tepat waktu

  3. Penjaminan Kualitas

  Tina bahan baku, produksi, nepi ka bérés produk, unggal léngkah ditinjau ku staf kontrol kualitas terlatih kami, mastikeun pikeun minuhan standar kualitas anu kami jamin.

  4. Saatos-Jasa Jasa

  Kami bakal nanganan patarosan anjeun dina béwara munggaran kami. Samentara éta nyandak jawab pikeun ngabéréskeun masalah.

Langkung Gambar Kantong Wangun

117
1183-1
shaped pouch 01

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami