page_banner

produk

Kantong Gusset Sisi

Pedaran pondok:

Kantong gussét sisi gaduh dua gusset samping anu aya di sapanjang sisi kantong, ngamaksimalkeun kapasitas panyimpenan, mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun paking seueur produk. Di sagigireun éta, jenis kantung ieu kirang nyéépkeun kamar bari masih nyayogikeun seueur rohangan kanvas pikeun méréskeun sareng pamasaran merek anjeun. Kalayan fitur biaya produksi anu kawilang modél, umur rak anu soca sareng biaya anu kompetitif kanggo mésér, kantong gusset samping mangrupikeun bagian komponén anu penting dina industri bungkusan anu fléksibel.


Detil Produk

Tanda Produk

Sisi Gusset Pouches Pedaran

Kantong gussét sisi gaduh dua gusset samping anu aya di sapanjang sisi kantong, ngamaksimalkeun kapasitas panyimpenan, mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun paking seueur produk. Di sagigireun éta, jenis kantung ieu kirang nyéépkeun kamar bari masih nyayogikeun seueur rohangan kanvas pikeun méréskeun sareng pamasaran merek anjeun. Kalayan fitur biaya produksi anu kawilang modél, umur rak anu soca sareng biaya anu kompetitif kanggo mésér, kantong gusset samping mangrupikeun bagian komponén anu penting dina industri bungkusan anu fléksibel. Ayeuna, kantong fléksibel gussét sisi beuki dipikaresep ku kopi, téh, camilan sareng industri sanés.

Sisi disesuaikan Gusseted Pouches PILIHAN
Bahan-bahanna PET / VMPET / PE; BOPP / PE; BOPP / VMPET / PE; BOPP / CPP; PA / AL / PE; PET / AL / PA / PE; PET / AL / PA / RCPP; PET / PA / RCPP; PET / VMPET / PA / PE
Per kabutuhan bungkusan pelanggan. Sadayana kantung didamel tina bahan pembungkus bahan baku pelarut gratis kadaharan.
Ukuran Per kabutuhan bungkusan pelanggan
Warna nepi ka 10 warna
Kandel Salaku sarat konsumén
Nyetak Percetakan Gravure
Gaya anu Béda ● Sisi gusset kantong
● Quad segel kantong gusset
Gaya Segel ● segel tengah
● Segel samping
● segel disumputkeun
● K segel handap
Tambihan ● Ritsel anu tiasa diical deui: sealing anu saé sareng tiasa dianggo deui
● Degassing Valves
Kantong gussét sisi langkung terbatas kana tambihan khusus
Béda réngsé aya ● transparan
● bérés herang
● Matte bérés
● Tukang kertas
 salaku desain sareng syarat pelanggan. Nganggo tinta tingkat kadaharan anu saluyu sareng sarat Jepang, Uni Éropa sareng Amérika Serikat.

Prosés Produksi

1

Jasa Urang

Kami panyadia internasional kantong anu dicetak khusus kualitas luhur sapertos: kantong nangtung, kantong kopi, kantong handap datar sareng kanggo industri pangan sareng non-tuang. Kualitas luhur, Layanan Pangsaéna sareng harga anu wajar mangrupikeun budaya pabrik urang.

  1. Téhnologi Percetakan Sumuhun 

  Kalayan mesin canggih panganyarna, mastikeun produk anu kami produksi dina standar kualitas luhur. Sareng nawiskeun pilihan anu sanés pikeun anjeun.

  2. Dina Waktu Pangiriman

  Garis produksi gancang sareng gancang ngajamin produksi efisiensi tinggi. Pastikeun pangiriman tepat waktu

  3. Penjaminan Kualitas

  Tina bahan baku, produksi, nepi ka bérés produk, unggal léngkah ditinjau ku staf kontrol kualitas terlatih kami, mastikeun pikeun minuhan standar kualitas anu kami jamin.

  4. Saatos-Jasa Jasa

  Kami bakal nanganan patarosan anjeun dina béwara munggaran kami. Samentara éta nyandak jawab pikeun ngabéréskeun masalah.

Langkung Seueur Gambar Gougét Sisi

1125-1
side gusset 02
113

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami