page_banner

produk

Kantong Muncang

Pedaran pondok:

Kantong spouted mangrupikeun pilihan bungkusan fléksibel anu populér pikeun seueur industri, khususna pikeun produk cair & semi-cair. Rarancang pikeun kantong spouted ieu ramah pikeun pangguna sareng langkung lumaku dibandingkeun sareng pilihan sanés anu ngagaduhan fitur gampang dibéréskeun. Produk kantong spouted anu kami sediakan nganggo téknologi manufaktur sareng percetakan kelas tinggi sareng aman tiasa nyimpen sareng ngangkut produk cair sareng garing sanaos henteu ramé. Ukuran sareng bentukna tiasa disayogikeun sakumaha kabutuhan sareng sarat ti klien.


Detil Produk

Tanda Produk

Spouted Pouches Pedaran

Kantong spouted mangrupikeun pilihan bungkusan fléksibel anu populér pikeun seueur industri, khususna pikeun produk cair & semi-cair. Rarancang pikeun kantong spouted ieu ramah pikeun pangguna sareng langkung lumaku dibandingkeun sareng pilihan sanés anu ngagaduhan fitur gampang dibéréskeun. Produk kantong spouted anu kami sediakan nganggo téknologi manufaktur sareng percetakan kelas tinggi sareng aman tiasa nyimpen sareng ngangkut produk cair sareng garing sanaos henteu ramé. Ukuran sareng bentukna tiasa disayogikeun sakumaha kabutuhan sareng sarat ti klien.

Kaunggulan tina kantong spouted

● hampang sareng portabel

● Gampang dispensing, bari mayungan eusi tina kabocoran sareng résistansi tina tusukan

● pangguna ramah sareng langkung lumaku, nyayogikeun langkung kendali pangguna;

● nyayogikeun dampak rak anu ngajantenkeun produk anjeun menonjol dina rak

Langkung gambar kantong spouted

3
spout pouch01
113

Kumaha damel sareng kami?

1

FAQ

1. Q: Naha urang tiasa ngagaduhan logo atanapi nami perusahaan dicitak dina kantong kemasan?

A: Pasti, urang nampi OEM. Logo anjeun tiasa dicitak dina kantong bungkusan sakumaha pamundut. 

2. Q: Naon MOQ na?

A: MOQ numutkeun spésifikasi sareng bahan anu béda.

Biasana 10000 pcs dugi ka 50000 pcs numutkeun kaayaan spésifik.

3. Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

A: Kami produsén OEM, kalayan langkung ti 20 taun pangalaman, khusus sareng nawiskeun kantong kemasan sadaya jinis sareng ukuran.

4. Q: Dupi anjeun ngarancang pikeun kuring?

A: Leres, kami gaduh desainer urang sorangan, nyayogikeun desain gratis.

5. Q: Naon inpormasi anu kuring kedah terangkeun upami kuring hoyong kéngingkeun cutatan anu leres?

A: Sampel disambut, harga kantong gumantung kana jinis kantong, ukuran, bahan, kandel, warna percetakan sareng kuantitas jsb.

6. Q: Dupi anjeun nawiskeun sampel gratis?

A: Leres, kami hoyong ngatur anjeun kantong kanggo biaya gratis, nanging pelanggan kedah mayar biaya kurir.

7. Q: Kumaha upami waktos pangiriman?

A: 10 ~ 15 dinten, beda-beda gumantung kana jumlah sareng gaya kantong.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami