page_banner

Ngadeg Kantong

  • Bottom Gusseted Pouches

    Kantong Gusset handap

    Kantong gusset handap nyaéta kantong stand-up anu paling sering dianggo. Gusset handap aya dina handapeun kantong fléksibel. Aranjeunna dibagi deui kana bajak handapeun, K-segel, sareng gusset handap buleud. Kantong K-Seal Handap sareng Plow Bottom gusset dirobih tina kantong gusset buleud handap supados ngagaduhan kamampuan kapasitas langkung seueur.

  • Flat Bottom Pouches

    Kantong Handap Datar

    Kantong handap datar mangrupikeun karesep énggal industri bungkusan tuangeun, janten beuki populér. Aranjeunna gaduh seueur nami, sapertos kantong handap blok, kantong kantong, kantong bata, kantong handap pasagi, sareng sajabana Éta aya 5 sisi, ningkatkeun banding rak sareng lima panel daérah permukaan anu tiasa dicetak pikeun méréskeun produk atanapi merk anjeun sacara épéktip. Di sagigireun éta, kantong kotak langkung stabil dina rak sareng gampang ditumpukkeun nyayogikeun duanana pikeun pangecér sareng konsumén, anu bakal ningkatkeun daya saing pasar, sareng kondusif pikeun pangwangunan merek produk sareng publisitas mérek.

  • Zipper Pouches

    Kantong Zipper

    Gampang dibuka sareng gampang ditutup, seleting pencét-to-caket mangrupikeun pilihan anu hadé, épéktip / resealable pikeun seueur jinis kantong fléksibel, kalebet kantung kantong stand-up sareng kantong lay-flat, épéktip dina nyegah kontaminasi atanapi tumpahan sareng pikeun ngajaga kasegaran produk.

  • Spouted Pouches

    Kantong Muncang

    Kantong spouted mangrupikeun pilihan bungkusan fléksibel anu populér pikeun seueur industri, khususna pikeun produk cair & semi-cair. Rarancang pikeun kantong spouted ieu ramah pikeun pangguna sareng langkung lumaku dibandingkeun sareng pilihan sanés anu ngagaduhan fitur gampang dibéréskeun. Produk kantong spouted anu kami sediakan nganggo téknologi manufaktur sareng percetakan kelas tinggi sareng aman tiasa nyimpen sareng ngangkut produk cair sareng garing sanaos henteu ramé. Ukuran sareng bentukna tiasa disayogikeun sakumaha kabutuhan sareng sarat ti klien.

  • Shaped Pouches

    Kantong Wangun

    Kantong bentukna mangrupikeun pilihan rak anu saé pikeun banding merek. Aranjeunna ramah-pangguna sareng gunana. Ngagunakeun téknologi pembuatan sareng percetakan kelas tinggi, kantong kami tiasa didesain naon waé bungkus produk anjeun anu paling saé dina sababaraha warna sareng ukuran.