page_banner

Kantong Seal Sisi

  • Three Side Seal Pouches

    Kantong Seal Sisi

    Tilu kantong segel samping, ogé katelah kantong datar, disegel dina dua sisi sareng handapeun, sareng bagian luhurna kénca kabuka pikeun ngeusian eusina. Kantong jenis ieu nyaéta kantong datar anu hemat biaya, henteu ngan ukur gampang ngeusian produk tapi ogé meakeun langkung seueur bahan. Ieu mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun saderhana, saderhana, dina waktos anu sasarengan snacks atanapi produk ukuran sampel tiasa dianggo salaku hadiah. Kantong datar ogé mangrupikeun pilihan anu paling populér pikeun bungkus vakum sareng bungkus tuang beku.