page_banner

Kantong vakum

  • Vacuum Pouches

    Kantong vakum

    Pakét vakum mangrupikeun cara ngarangkep anu ngaluarkeun hawa tina bungkus sateuacan diségel. Tujuan bungkusan vakum biasana pikeun ngaleungitkeun oksigén tina wadah pikeun manjangan umur tuangeun dahareun, sareng ngadopsi bentuk bungkus anu fleksibel pikeun ngirangan eusi sareng volume bungkusna.