page_banner

Kantong Simpenan

Ngadeg Handap Gusset Kantong

1

Jelas

2

Matt Hapus

stand-up-bottom-gusset-pouch04

Kertas Kraft

holographic stand up pouch

Holografik

stand-up-bottom-gusset-pouch02

Bodas ngagurilap

stand-up-bottom-gusset-pouch01

Pérak ngagurilap

stand-up-bottom-gusset-pouch10

Emas ngagurilap

stand-up-bottom-gusset-pouch08

Héjo ngagurilap

stand-up-bottom-gusset-pouch07

Biru ngagurilap

stand-up-bottom-gusset-pouch06

Hideung ngagurilap

stand-up-bottom-gusset-pouch09

Matt Emas

stand-up-bottom-gusset-pouch05

Matt Hideung

stand-up-bottom-gusset-pouch03

Matt Silver

stand-up-bottom-gusset-pouch11

Matt Bodas

stand-up-bottom-gusset-pouch12

Beureum ngagurilap

Pouches Jandéla

Kantong Jandéla Kraft Paper

Kantong Jandéla Bodas Matt

window-pouch03

Kantong Jandela Emas Matt

window-pouch02

Matt Hideung Jandéla Kantong

window-pouch05

Matt Silver Jandéla Kantong

Kantong Handap Datar

Matt Jelas Datar Kantong

Kraft Paper Datar Kantong

flat-bottom-pouch04

Kantong Handap Pink / Beureum / Bodas / Biru Datar

flat-bottom-pouch03

Kantong Kertas Kraft Hideung / Bodas / Brown nganggo klep

flat-bottom-pouch01

Pérak Aluminium Foil Datar Kantong Handap

Kantong Seal Sisi

Holographic Tilu Sisi Seal Kantong

Holographic Rainbow Pink Three Side Seal Pouch

three-side-seal-pouch01

Kelir Béda Kantong Seal Sisi

three-side-seal-pouch05

Holographic Star Tilu Sisi Segel Kantong

three-side-seal-pouch04

Holographic One Side Clear Three Side Seal Pouch

Kantong Hapus Sisi

Holographic Three Side Seal One Side Clear Pouch

Kertas Kraft Ngadeg Sisi Kantong Jelas

holographic-pouch-02

Holographic Stand Up Hiji Sisi Jelas Kantong

2

Emas Ngadeg Sisi Jelas Kantong

one-side-clear-pouch003

Matt Hideung Ngadeg Sisi Sacara Kantong Kantong

Kantong Kopi

Kantong Kopi Matt Hideung Datar Handap

Kantong Kopi Matt Pink Datar Bawah

coffee pouches

Kantong Kopi Matt Blue Flat Bottom

coffee-pouch-04

Kantong Kopi Matt Bodas Datar

coffee-pouch-03

Matt Hideung Stand Up Buttom Gusset Coffee Pouch

Kantong vakum

Kantong Vakum Embossed

Kantong Vakum Aluminium Foil

Kantong Vakum Hapus

Bahanna, kandelna, ukuran, warna tina kantong-kantong éta tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan konsumén. Kanggo langkung jelasna, pls kersa ngahubungi kami!

Sampel Kantong Gratis

Kami nawiskeun sampel GRATIS sareng pilihan kantong, bahan sareng percetakan kanggo kualitas sareng tujuan pamariksaan matéri sateuacan nempatkeun pesenan!