page_banner

Kantong Gusset handap

  • Bottom Gusseted Pouches

    Kantong Gusset handap

    Kantong gusset handap nyaéta kantong stand-up anu paling sering dianggo. Gusset handap aya dina handapeun kantong fléksibel. Aranjeunna dibagi deui kana bajak handapeun, K-segel, sareng gusset handap buleud. Kantong K-Seal Handap sareng Plow Bottom gusset dirobih tina kantong gusset buleud handap supados ngagaduhan kamampuan kapasitas langkung seueur.