page_banner

Kantong Zipper

  • Zipper Pouches

    Kantong Zipper

    Gampang dibuka sareng gampang ditutup, seleting pencét-to-caket mangrupikeun pilihan anu hadé, épéktip / resealable pikeun seueur jinis kantong fléksibel, kalebet kantung kantong stand-up sareng kantong lay-flat, épéktip dina nyegah kontaminasi atanapi tumpahan sareng pikeun ngajaga kasegaran produk.