page_banner

produk

Pilem Rollstock

Pedaran pondok:

Pilem Rollstock ngarujuk kana pilem bungkus fléksibel laminasi dina bentuk gulung. Éta kalayan biaya anu langkung handap sareng cocog pikeun barang gancang sareng barang konsumén. Kami nawiskeun produk pilem stock roll khusus kualitas hadé kalayan rupa-rupa ukuran, bahan sareng laminasi pikeun sadaya jinis produk pikeun dijalankeun dina bentuk nangtung atanapi horisontal ngeusian sareng mesin segel bagging anjeun ..


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran Pilem Rollstock

Pilem Rollstock ngarujuk kana pilem bungkus fléksibel laminasi dina bentuk gulung. Éta kalayan biaya anu langkung handap sareng cocog pikeun barang gancang sareng barang konsumén. Kami nawiskeun produk pilem stock roll khusus kualitas luhur kalayan rupa-rupa ukuran, bahan sareng laminasi pikeun sadaya jinis produk pikeun dijalankeun dina bentuk nangtung atanapi horisontal ngeusian sareng mesin segel bagging .. Pilem stock roll kami tiasa dicetak dugi ka 10 warna anu béda sareng dirumuskeun pikeun nyumponan sarat bungkusan fléksibel anu pas pikeun manjangkeun umur simpangan, perlindungan rasa sareng aroma, atanapi sipat penghalang naon waé.

Béda Bérés Sadia

● transparan

● bérés herang

● Matte bérés

● Tukang kertas

Barang Pilem roll palastik dicitak OEM
Bahan PET / VMPET / PE; BOPP / PE; BOPP / VMPET / PE; BOPP / CPP; PA / AL / PE; PET / AL / PA / PE; PET / AL / PA / RCPP; PET / PA / RCPP; PET / VMPET / PA / PE
Ukuranna sakumaha sarat konsumén urang
Kandel sakumaha sarat konsumén urang
Warna nepi ka 10 warna
Fitur 1. Kantong tuangeun kanggo kopi, téh, coklat, permén, kadaharan ti laut, mi, sangu, camilan. Tuang beku, kadaharan gancang, sareng sajabana
2. Kantong piaraan kalebet kantong tuangeun ingon-ingon sareng beberesih piaraan kanggo piaraan sapertos asog, ucing, manuk, lauk, sareng sajabana.
3. Kantong komérsial pikeun komoditas sapertos bubuk cuci, kosmétik, tisu wc, popok. Jst.
4. Kantong khusus kanggo neundeun tuangeun, bungkus siki sareng sajabina.
Kantong 5.These henteu ngarugikeun pikeun kaséhatan, tahan suhu luhur, tahan korosi sareng anti sepuh.
6.We tiasa nyetak warna naon waé dina kantong nganggo mesin canggih kami.
7. Desain, ukuran, warna, sareng sajabana numutkeun palanggan.
8. Produk urang dianggo pikeun bungkus tuangeun, téh, kopi, rempah, saos, daging, kadaharan beku, kadaharan piaraan, kadaharan ti laut, jus, kadaharan camilan, ampir kalebet sagala rupa tuangeun sareng deterjen.
Nyetak Percetakan Gravure
MOQ 300KGS, atanapi langkung alit pikeun urutan sidang anu munggaran
Sertifikasi ISO, sertipikat SGS.
Pamayaran Biaya pelat 100% sareng deposit 30% ku T / T, kasaimbangan sateuacan dikintun
Catetan Punten piwuruk bahan, kandel, ukuran, warna percetakan, kuantitas sareng sarat-sarat sanésna

Langkung Gambar Pilem Rollstock

003
014
012
004
009
016
006
011
015

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami