page_banner

Kantong Gusset Sisi

  • Side Gusseted Pouches

    Kantong Gusset Sisi

    Kantong gussét sisi gaduh dua gusset samping anu aya di sapanjang sisi kantong, ngamaksimalkeun kapasitas panyimpenan, mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun paking seueur produk. Di sagigireun éta, jenis kantung ieu kirang nyéépkeun kamar bari masih nyayogikeun seueur rohangan kanvas pikeun méréskeun sareng pamasaran merek anjeun. Kalayan fitur biaya produksi anu kawilang modél, umur rak anu soca sareng biaya anu kompetitif kanggo mésér, kantong gusset samping mangrupikeun bagian komponén anu penting dina industri bungkusan anu fléksibel.