page_banner

produk

Kantong Zipper

Pedaran pondok:

Gampang dibuka sareng gampang ditutup, seleting pencét-to-caket mangrupikeun pilihan anu hadé, épéktip / resealable pikeun seueur jinis kantong fléksibel, kalebet kantung kantong stand-up sareng kantong lay-flat, épéktip dina nyegah kontaminasi atanapi tumpahan sareng pikeun ngajaga kasegaran produk.


Detil Produk

Tanda Produk

Zipper Pouches Pedaran

Gampang dibuka sareng gampang ditutup, seleting pencét-to-caket mangrupikeun pilihan anu hadé, épéktip / resealable pikeun seueur jinis kantong fléksibel, kalebet kantung kantong stand-up sareng kantong lay-flat, épéktip dina nyegah kontaminasi atanapi tumpahan sareng pikeun ngajaga kasegaran produk.

Fitur tambahan pikeun kantong ritsleting

● kiyeu cimata: gampang luh tanpa alat

● Degassing Valve: ilaharna dianggo pikeun bungkus kopi, ngamungkinkeun karbon dioksida kabur tina kantong tanpa ngantepkeun oksigén kanggo mulang, mastikeun umur rak anu langkung lami, rasa anu optimal sareng seger.

● Jelas jandela: seuseueurna konsumén hoyong ningali kontén bungkusan sateuacan mésér. Nambahkeun jandéla transparan tiasa nunjukkeun kualitas produk.

● Percetakan anu saé: warna sareng grafik anu luhur bakal ngabantosan produk anjeun dina rak ritel. Anjeun tiasa milih elemen transparan herang dina permukaan bungkus matte pikeun narik perhatian palanggan. Ogé, téknologi holographic sareng glazing sareng épék épék logam bakal ngajantenkeun bungkus fléksibel anjeun katingal premium.

● Desain Wangun Husus: tiasa diteukteuk ampir sagala bentukna, langkung saé panon tibatan kantong normal

● Ngagantungkeun liang: kantong kalayan liang anu tos dipotong ngamungkinkeun aranjeunna ngagantung gampil tina cangkang supados tiasa ditampilkeun ku cara anu pikaresepeun.

● Pilihan tambahan sayogi nalika pamundut

Kumaha ngukur kantong zipper nangtung?

how to measure stand up pouches

Langkung Gambar tina Kantong Zipper

2
111
4

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami